Stegeretter: Gammeldags kalkunsteg serveres m/sødt, surt og waldorfsalat samt kartofler, skysauce og gammeldags salat Til fondue: Marineret oksekød, kyllingebryst, pølser m/bacon, mixed salat bagekartofler, og flüte Buffet: Glaseret skinke, frikadeller, marineret kyllingelår samt mixed salat og kartoffelsalat
(min 30 personer) Røget/saltet skinke på ben med sprød svær serveres m/ pastasalat, mixed salat - bagte kartofler og flødekartofler Desserter: Chokoladekage serveres m/passions frugtcreme 1/2 ananas serveres m/frisk frugt og vanille is Hjemmelavet islagkage overtrukket m/marcipan Hindbærtærte m/creme fraiche
Natmad: Græske frikadeller med varm kartoffelsalat Gullashsuppe m/oksekød og kartofler Lasagne m/salat Røget skinke m/melon og flüte
Kuvert antal minimum 10 personer!
Forside
Pensionistmad
Plejehjem & Institution
Dinner Transportable
Kontakt