3 Retter á kr. 195,-
eller
4 Retter á 225,-

Forretter:

Volau vent fyldt m/røget hellefisk, dertil julienne af marinerede urter

Hvidvins dampet rødtungefilet farseret m/laks, dertil sauce tatar
fint snittet salat og hvide asparges

Røget svinemørbrad anrettet m/marineret spinat pasta, dertil
soltørrede tomat dressing

Stegeretter:

Helstegt vildtsvineryg m/friske grøntsager, waldorfsalat,
rødvins sauce og kartofler stegt i persille

Helstegt tyndstegsfilet m/tomat salat, mixed salat hasselbach
kartofler og champignon sauce

Peberfrugt farseret perlehønebryst m/ovenbagte grønsager
hvidvins sauce og nødde stegte kartofler

Desserter:

1/2 ananas fyldt m/frugtsalat, dertil vanillecreme

Cacao kage m/råcreme og frugter

Nøddehorn m/chokolade mousse, dertil passionsfrugt creme

Natmad:

Krydret kalkunbryst m/honning melon, salat og flüte

Frikadeller m/kold kartoffelsalat

Lasagne m/salat

Kuvert antal minimum 10 personer!

 UDSKRIV SIDEN
Walthers Dinner,  Kragsbjergvej 84, 5000 Odense C, tlf. 63 13 08 80



Forside

Pensionistmad

Plejehjem & Institution

Dinner Transportable

Kontakt